Partners

over-ons-staand

Osteopathie Cremers

Welkom bij Osteopathie Cremers. Osteopathie is een gezond perspectief. Als osteopaat beoordelen we (des)kundig de kwaliteit en kwantiteit van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam. Wij gaan samen op zoek naar de oorzaak van uw klacht(en). Osteopathie Cremers behandelt baby’s, kinderen, zwangeren, volwassen, sporters- en niet-sporters. Hopelijk mag ik u snel verwelkomen in de praktijk om u verder te helpen!

Wow Mom Psychologenpraktijk

Ik ben Jolien Bosman en eigenaar van Wow-Mom Psychologenpraktijk.
Wij kunnen helpen bij alle veelvoorkomende psychische klachten rondom zwangerschap, bevalling of het moederschap die binnen de basis-zorg vallen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan verlies, het verwerken van impactvolle gebeurtenissen, onzekerheden, angsten of stemmingsproblematiek.
Wij zien helaas vaak mama’s die zich alleen voelen en denken dat zij de enige zijn die zich anders voelen dan gedacht. Dat is absoluut niet zo. Wij hopen taboes bespreekbaar te maken en daarmee meer rust te creëren voor moeder, partner en (toekomstige) kinderen. Door je bewust te worden en aandacht te besteden aan pijnpunten (‘auw’), komt er meer ruimte voor rust en kun je meer doen zoals het voor jou goed voelt (wow). Wij maken gebruik van verschillende behandelmethoden, waaronder EMDR. Wij staan voor een persoonlijke, maar kwalitatief goede aanpak van psychische klachten. 
Scroll to Top
Kom in contact
1
Scan de code
Droomwereld-Coaching
Hallo👋

Leuk dat je contact met mij wil opnemen. Klik hieronder op " kom in contact".

Liefs,
Bianca