Partners

over-ons-staand

Osteopathie Cremers

Welkom bij Osteopathie Cremers. Osteopathie is een gezond perspectief. Als osteopaat beoordelen we (des)kundig de kwaliteit en kwantiteit van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam. Wij gaan samen op zoek naar de oorzaak van uw klacht(en). Osteopathie Cremers behandelt baby’s, kinderen, zwangeren, volwassen, sporters- en niet-sporters. Hopelijk mag ik u snel verwelkomen in de praktijk om u verder te helpen!

Wow Mom Psychologenpraktijk

Ik ben Jolien Bosman en eigenaar van Wow-Mom Psychologenpraktijk.
Wij kunnen helpen bij alle veelvoorkomende psychische klachten rondom zwangerschap, bevalling of het moederschap die binnen de basis-zorg vallen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan verlies, het verwerken van impactvolle gebeurtenissen, onzekerheden, angsten of stemmingsproblematiek.
Wij zien helaas vaak mama’s die zich alleen voelen en denken dat zij de enige zijn die zich anders voelen dan gedacht. Dat is absoluut niet zo. Wij hopen taboes bespreekbaar te maken en daarmee meer rust te creëren voor moeder, partner en (toekomstige) kinderen. Door je bewust te worden en aandacht te besteden aan pijnpunten (‘auw’), komt er meer ruimte voor rust en kun je meer doen zoals het voor jou goed voelt (wow). Wij maken gebruik van verschillende behandelmethoden, waaronder EMDR. Wij staan voor een persoonlijke, maar kwalitatief goede aanpak van psychische klachten. 

Liefs Brigitte

Brigitte van “Liefs Brigitte” helpt bij het inzicht geven in, en het neutraliseren van negatieve energieën die van wateraders, aardstralen en meer afkomen.

Zodat er een juiste energiebalans ontstaat in ruimten waar wij wonen, verblijven, leren, werken, enzovoorts.

De negatieve energieën kunnen voelbaar zijn in een enkele/ misschien verschillende ruimtes of wellicht in het gehele huis of gebouw, ze kunnen zorgen voor veel onrust op verschillende vlakken.

In de praktijk geeft een baby het meestal aan met huilen, ontevredenheid of onvoldoende/ onrustige slaap, enzovoorts.

Een peuter of kleuter met ongewenst of druk gedrag, het niet naar de slaapkamer willen gaan of zelfs niet willen zijn, aan tafel niet stil kunnen zitten of slecht eten, extreem natte luiers of bedplassen, hoofdpijn/buikpijn enzovoorts

Tieners, jongvolwassenen en volwassenen ervaren vaker lichamelijke, geestelijke klachten (depressie, burn-out) maar ook problemen als gedrag, emotie, communicatie, slaap, eczeem/ psoriasis meerdere toiletbezoeken per nacht, enzovoorts

Liefs Brigitte vraagt vooraf foto’s te sturen of stelt een face-time gesprek voor om inzicht te krijgen van probleemplaatsen in huis. Daarna volstaat 1 huisbezoek om de negatieve energieën te neutraliseren en dat is dan vaak dezelfde dag al merkbaar!

Alles is energie, zorg goed voor jezelf en elkaar!

Osteo Zuyd

Osteo zuyd is een bedrijf wat zich bevindt in een multidisciplinaire setting, waarin meerdere osteopaten werkzaam zijn op verschillende locaties binnen de provincie Limburg.  Binnen Osteo Zuyd is er de afgelopen jaren geïnvesteerd in de specialisatie Pediatrie. Dit houdt in dat de osteopaten zich verdiept hebben in het behandelen van baby’s en kinderen tot 16 jaar.  Als het gaat om het behandelen van baby’s kunnen diverse klachten worden behandeld. Veelvoorkomende klachten zijn: spijsverteringsklachten (krampjes en reflux), voorkeurshoudingen, afvlakkingen van het schedeltje en slaapproblemen. Gedurende de bijscholing wordt er aangestuurd op de laatste en nieuwste onderzoeken en binnen de praktijk wordt gestreefd naar een benadering die gericht is op evidence based practise (wetenschappelijk).

In de praktijk wordt vaak opgemerkt dat er een samenhang bestaat tussen diverse klachten. Vaak wordt gezien dat baby’s met reflux problemen ook een voorkeurshouding en mogelijk een afgevlakte schedel hebben. Binnen de osteopathie wordt er nadruk gelegd op deze samenhang. Er wordt middels zachte technieken gewerkt om de klachten als geheel te verbeteren, waardoor het baby’tje prettig in zijn/haar vel zit en zijn/haar ontwikkeling zo optimaal mogelijk kan doormaken.

Verder leert ons wetenschappelijk onderzoek en de ervaring dat het welzijn van baby’tjes vaak samenhangt met meer dan alleen de fysieke gesteldheid van een baby’tje. Mede hierdoor werken wij vaak samen met andere disciplines wanneer wij baby’s zien (bijv. lactatatiedeskundige, logopediste, slaapcoach, psycholoog etc.).

Wij zijn werkzaam in verschillende praktijken in Maastricht, Valkenburg en Venlo. 

Scroll naar boven
Kom in contact
1
Scan de code
Droomwereld-Coaching
Hallo👋

Leuk dat je contact met mij wil opnemen. Klik hieronder op " kom in contact".

Liefs,
Bianca