Over mij

Wie is

Bianca Stijns

Ik ben Bianca Stijns-Oosterbosch en op 5 maart 2022 ben ik zelf moeder geworden van onze dochter Mare. Nu ik zelf moeder ben, kan ik het slaapproces van dichtbij beter aanvoelen en begrijpen. Mijn passie en ondersteuning vormen een waardevolle aanvulling om ouders te begeleiden in een prachtig slaaptraject.

Daarnaast heb ik al 10 jaar ervaring in de kinderopvang. Gedurende mijn werk als pedagogisch medewerker heb ik diverse pedagogische kennis opgedaan, die ik kan integreren in mijn coaching.

Als pedagogisch medewerker groeide mijn interesse in hoe het slaapproces werkt bij jonge kinderen. In mijn werk kom ik vaak vermoeide ouders en kindjes tegen, vooral omdat slapen op een andere plek dan thuis altijd spannend is. Een andere omgeving betekent andere geluiden, andere rituelen, enzovoort.

Dit bracht me ertoe om mezelf verder te ontwikkelen als kinderslaapcoach. Ik zocht niet alleen naar een methode die bij mij paste, maar ook naar een die verder keek dan alleen slaap, omdat slaap zoveel meer is.

Daarom mag ik mezelf niet alleen een kinderslaapcoach noemen, maar ook een deskundige op het gebied van onrust. Ik analyseer en onderzoek onrust, want waarom huilt je kleintje? Waarom drinkt hij zijn flesje niet? Waarom valt hij niet zelfstandig in slaap? Waarom spuugt mijn kleintje?

Maar dat is niet alles. Een op maat gemaakt slaapplan is een waardevolle aanvulling, zodat ouders samen met hun kleintje de weg naar dromenland kunnen vinden op een liefdevolle manier. Elk kindje ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier, en dat is waar mijn passie ligt. Ik ondersteun jullie als ouders in deze uitdagende zoektocht en bied de begeleiding die jullie verdienen, zodat jullie als het ware onder mijn vleugels loskomen en zelf de slaapcoach van jullie kleintje kunnen worden.

Bianca x

IMG_2640
IMG_2640
Scroll naar boven
Kom in contact
1
Scan de code
Droomwereld-Coaching
Hallo👋

Leuk dat je contact met mij wil opnemen. Klik hieronder op " kom in contact".

Liefs,
Bianca